Отличен за креативност! Няма да повярвате в какво почитател на Мексико скри алкохола си (ВИДЕО)


Отличен за креативност! Няма да повярвате в какво почитател на Мексико скри алкохола си (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1019 0

Почитател на Мексико прибегна до абсолютната крайност, опитвайки се да вкара алкохол по време на мача на неговата нация срещу Полша от група "C" на Световното първенство по футбол в Катар.

В социалните мрежи бе разпространено видео как този фен на латиноамериканската страна бива претърсван от охраната на стадиона, която го "хваща", опитвайки се да вкара алкохол на стадиона в... бинокъла си.

Ако се погледне внимателно, може да се види как охранителят развива капачката на лещата на бинокъла, а от нея може да се види подаваща се туба, от която е напълно възможно да се отпива.

Гениален ход - няма спор, но припомняме, че от централата на ФИФА призоваха да бъдат уважавани законите на страната домакин - Катар, в които изрично се забранява употребата на алкохол на публични места. 

От световната футболна централа дори излязоха с директива и официално съобщение за забраната на алкохолни напитки (най-вече бира), от които феновете, отишли да наблюдават мачовете в Близкия Изтор, останаха крайно недоволни.

Тук може да видите несполучливия опит на мексиканския фен да вкара алкохол на стадиона:

 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Германците погнаха свой национал за загубата от Япония.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички