На Острова с информация дали Хари Магуайър ще стартира срещу САЩ на Световното по футбол


На Острова с информация дали Хари Магуайър ще стартира срещу САЩ на Световното по футбол
Снимка: Getty Images

1534 0

Една от големите звезди на националния отбор на Англия - Хари Магуайър, се контузи доста неприятно по време на първия мач на "трите лъва" на Световното първенство по футбол в Катар, който бе спечелен с 6:2 срещу Иран.

Наставникът на държавата от Острова - Гарет Саутгейт, обясни, че контузията на един от неговите любимци не е сериозна и има вероятност той да бъде на линия за предстоящия сблъсък срещу САЩ утре (25 ноември).

Британският експерт по травми - Бен Динъри, обясни за "GiveMeSport", че изваждането на Магуайър срещу Иран е било наложително, защото евентуална травма в главата може да доведе до мозъчно сътресение, но в този случай тя не е била толкова сериозна и специалистът е оптимист, че бранителят ще започне срещу "янките".

Мнозина твърдят, че Магуайър се представи блестящо срещу Иран и си заслужи похвалите след края на мача. Британецът спечели много ситуации един на един с противниковите нападатели и беше ключов фактор в отбраната на Гарет Саутейт.

Ако евентуално Саутгейт реши да не рискува със здравето на Магуайър, то той може да си позволи да сложи футболисти като Ерик Дайър, Бен Уайт или дори Кайл Уокър на неговата позиция.

Докато наставникът на "трите лъва" умува какво ще прави с Магуайър, той даде важна информация за друг ас на Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички