Кевин де Бройне се изненада след Белгия - Канада: Не знам защо взех наградата за най-добър


Кевин де Бройне се изненада след Белгия - Канада: Не знам защо взех наградата за най-добър
Снимка: Getty Images

3526 0

Полузащитникът на Белгия Кевин Де Бройне бе избран за "Играч на мача" при победата с 1:0 срещу Канада на Мондиал 2022, но самият той изрази недоумение от наградата, тъй като по думите му е изиграл слаб мач.

Белгийците срещнаха сериозна съпротива от канадците и в големи периоди от срещата отстъпваха игрово. Вратарят Тибо Куртоа дори спаси дузпа на Алфонсо Дейвис, а в крайна сметка Миши Батшуай реализира попадение, което се оказа победно за "червените дяволи".

"Не мисля, че изиграх силен мач. Не знам защо взех наградата за най-добър в срещата - може би заради името ми. Просто не играхме добре като отбор, особено през първото полувреме. Започнахме много зле, не успяхме да пробием пресата. Не играхме добре, включително и аз, но намерихме начин да победим", каза Де Бройне по време на пресконференция след двубоя.

"Трябваше да играем с по-къси пасове, за да преминем през пресата на съперника, но не мисля, че бяхме достатъчно смели, за да играем по този начин. На полувремето коригирахме някои неща и заиграхме по-добре", допълни още халфът на Манчестър Сити.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Трябва да бъдем реалисти" - треньорът на Белгия не скри кой е бил по-добрият отбор в мача срещу Канада!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички