Меси за култовото "Какво гледаш, идиот?": Не ми хареса това, което направих


Меси за култовото "Какво гледаш, идиот?": Не ми хареса това, което направих
Снимка: Getty Images

2875 0

Световният шампион с Аржентина Лионел Меси изрази съжаление за поведението си в четвъртфинала срещу Нидерландия в Катар. Първо, на терена той иронизира селекционера на "лалетата" - Луис ван Гаал, а след мача се обърна грубо към нападателя Ваут Вегхорст, казвайки му: "Какво гледаш, идиот? Махай се!".

Въпреки че случката с Вегхорст стана хит в Аржентина, но и извън страната, Меси призна, че може би не е бил моделът за подражание, който е искал да бъде, в този мач.

"Истината е, че не съм го подготвил. Не ми хареса, излезе на момента и да, знаех какво е казано преди мача, какво е казал той (Ван Гаал). Някои от съотборниците ми нарочно ми казаха: "Видя ли какво каза?". Не ми хареса това, което направих, "Махай се, идиот!".

Това са моменти на голямо напрежение, много притеснение, всичко се случва много бързо и нямаш време да мислиш за нищо. Всъщност, не беше планирано, случи се така и, както казах, това не е образът, който обичам да показвам", сподели звездата в предаването "Perros de la Calle".

"Всичко, което излезе, беше естествено, много неща се случиха на терена с този играч и с още няколко. В момент на напрежение, търкания, конфронтации, когато мачът върви така, а и жегата със съдията... Бях в микс зоната и мачът тъкмо бе приключил", обясни аржентинецът. А тази случка с Вегхорст беше разиграна и от съпругата на Меси - Антонела

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички