Точно като Меси: Антонела попита " Какво зяпаш идиот?" (ВИДЕО)


Точно като Меси: Антонела попита " Какво зяпаш идиот?" (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

6317 0

След горещия мач на националния отбор на Аржентина срещу Нидерландия, който класира "Албиселесте" за полуфиналите на Световното първенство в Катар, Лионел Меси даде интервю пред медиите и имаше реакция, която обиколи целия свят.

И това е, че аржентинската звезда беше готова да говори с TyC Sports, когато Воут Вегхорст, нападателят, който отбеляза и двете попадения за "лалетата", за да влезе мача в продължения, мина и го погледна. Тогава Лео върна предизвикателния поглед и пусна фраза, която стана вирусна: " Какво гледаш, глупако? Върви по пътя си".

Това избухване на Меси, който обикновено няма такъв тип реакция, стана вирусно и бързо се превърна в мем, риза и дори татуировка.

Семейството на "Бълхата" обаче не можа да види какво се е случило на живо, защото бяха на стадиона, така че телевизионният момент дойде при тях чрез видео на мобилния им телефон. И точно когато Антонела и нейният зет Матиас, братът на Лео, гледаха споменатото видео, докато напускаха терена, те бяха заснети от мобилния телефон на потребител на социалната мрежа, който направи забавния момент, в който и двамата "имитират" нападателят...

" Какво гледаш, глупако?", Вижда се тя да казва на Росарио , който носи алтернативната фланелка на Националния отбор и лилава шапка, след което всички се смеят на глас. А тук може да видите и ВИДЕО от реакцията на Меси към нападателят на Нидерландия.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички