Стана ясно защо Лео Меси ще остане в ПСЖ и няма да се завърне в Барселона


Стана ясно защо Лео Меси ще остане в ПСЖ и няма да се завърне в Барселона
Снимка: Getty Images

5373 0

В Испания разкриха причината, поради която аржентинската легенда - Лионел Меси, ще продължи кариерата си във френския гранд ПСЖ, вместо да се завърне славно в Барселона.

Аржентинецът и неговото семейство - съпругата му Антонела и техните  деца, са се установили в Париж и животът във френската столица им допада, твърди журналистът Гилем Балаге. Той вярва, че това е основната причина, поради която няма да видим Меси отново в Барса.

Журналистът предава още, че Меси се разбира отлично с управата на ПСЖ и двете страни дори работят по подновяването на неговия договор като аржентинецът е отдаден на идеята да помогне на френския гранд да спечели Шампионска лига.

Договорът на аржентинския национал на "Парк де Пренс" изтича това лято и редица източници го свързват с трансфер обратно в Барселона или Интер Маями в САЩ със свободен трансфер. Други издания пък съобщават, че Меси вече се е съгласил за удължаване на контракта си с Пари Сен Жермен, но това все още не е официално обявено.

През декември аржентинецът изпълни своята мечта, като успя да спечели Световното първенство по футбол в Катар, побеждавайки Франция след изпълнение на дузпи във финала.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хуан Роман Рикелме разкритикува Луис Ван Гаал заради Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички