Ще го бъде ли в Манчестър Юнайтед? Ваут Вегхорст направи признание за бъдещето си


Ще го бъде ли в Манчестър Юнайтед? Ваут Вегхорст направи признание за бъдещето си
Снимка: Getty Images

4048 0

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Ваут Вегхорст разкри какви са желанията му за в бъдеще.

Нидерландецът се присъедини към „червените дяволи“ през януари, след като прекрати престоя си в Бешикташ. Той обаче е в състава на Ерик тен Хаг под наем, а манчестърският тим няма пълномощията да направи настоящата сделка постоянна, тъй като в договора не влиза такава клауза. Вегхорст все още се води собственост на Бърнли. Ако „червените дяволи“ искат да привлекат нападателя, ще трябва да водят нови преговори.

На въпроса дали иска да остане в Манчестър Юнайтед, нападателят не скри желанията си: „Разбира се, просто сега ситуацията е такава, че съм под наем. Това е огромен клуб и ще се опитам да направя всичко възможно най-добре и ако се получи, ще е добър вариант“.

През първите няколко дни, почти седмица, видях колко е голям клубът във всички аспекти – съоръженията, качеството в отбора, начина, по който играем. Има много качество във всичко и това е място, на което искаш да работиш, в атмосфера на победители“, допълни Вегхорст.

Новото попълнение в състава на тен Хаг вече откри головата си сметка, след като се разписа срещу Нотингам Форест. Ето и как прие първия си гол.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички