Мароко - Хърватия по ТВ: Къде да гледаме мача от Световното по футбол?


Мароко - Хърватия по ТВ: Къде да гледаме мача от Световното по футбол?
Снимка: Getty Images

5146 0

Финалистът от последния Мондиал в Русия Хърватия започва днес участието си на Световното първенство по футбол 2022, а съперник на "шахматистите" е тимът на Мароко. Двубоят започва в 12:00 часа българско време и е откриващ за група F, където са още отборите на Белгия и Канада.

Хърватия отново се надява да стигне максимално далеч на световните финали, но задачата не е никак лесна още от груповата фаза. Макар и "на хартия" хърватският тим да изглежда фаворит за излизане от групата, заедно с Белгия, Мароко и Канада далеч не са за подценяване.

Коя телевизия ще излъчи Мароко - Хърватия

Хърватия и Мароко демонстрират отлична форма в последно време, а и разполагат с достатъчно класни футболисти, способни да стигнат далеч в надпреварата. "Ватрените" могат да се похвалят със страхотна халфова линия в лицето на Лука Модрич, Матео Ковачич и Марсело Брозович. "Лъвовете на Атлас" пък имат великолепни флангове като Ашраф Хакими, Хаким Зиеш, Нусер Мазрауи.

Двубоят между Хърватия и Белгия несъмнено ще бъде крайно интересен за наблюдаване, особено предвид факта, че двата тима никога не са се изправяли един срещу друг. За хърватския тим победите на световни финали не са чужди, особено през 2018-а, но Мароко не успя да спечели девет от последните си десет мача на световни първенства.

Мароко - Хърватия в ефира на Diema

Както знаете, двубоите на Световното в Катар са поделени между два телевизионни гиганта - Българската национална телевизия и Нова телевизия. Двубоят между Мароко и Хърватия е предвиден да се излъчи в каналите на "Нова Броудкастинг Груп", и по-конкретно Diema и Diema Sport 3. Ако нямате възможност да гледате мача, можете да проследите Мароко - Хърватия, както и всички мачове от  Световното първенство 2022г. НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

За по-голямо улеснение екипът на SportLive изготви пълна ТВ програма на Световното първенство по футбол по дати и часове, която можете да разгледате в линка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички