Лионел Скалони разкри докога смята, че Лео Меси може да е полезен на Аржентина


Лионел Скалони разкри докога смята, че Лео Меси може да е полезен на Аржентина
Снимка: Getty Images

3252 0

Треньорът на Аржентина - Лионел Скалони, който изведе своята родина до мечтания трети триумф на световни първенства, изяви увереност, че суперзвездата на "гаучосите" Лео Меси няма да сложи край на кариерата си с националния отбор.

Според специалиста легендарният аржентинец би могъл да вземе участие на Мондиала през 2026-а година и да помогне на страната да защити трофея си.

"Вярвам, че Меси може да стигне следващото Световно първенство. Ще зависи много от това какво иска и какво се случва до тогава. Дали се чувства добре, или не. Вратата пред него винаги ще е отворена. Винаги е щастлив на терена и би бил полезен за нас", коментира Скалони пред "Calvia FM".

Меси от своя страна, непосредствено след успеха в Катар, заяви, че поне към момента няма намерения да се откаже от "гаучосите". В интервю пред "TyC Sports" той сподели, че няма да "окачи бутонките".

"Не, няма да се откажа от националния отбор на Аржентина. Искам да продължа да играя като шампион на света", категоричен беше Меси.

Ето кога се очаква аржентинецът да се завърне в игра за ПСЖ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички