Париж чака голямото завръщане на Меси – ето кога Лео ще играе отново за ПСЖ


Париж чака голямото завръщане на Меси – ето кога Лео ще играе отново за ПСЖ
Снимка: Getty Images

1910 0

Аржентинската суперзвезда Лионел Меси по всяка вероятност ще направи първата си поява в игра за ПСЖ след триумфа на Световното първенство в Катар с родината си Аржентина. Очаква се той да се появи на терена за мача от Лига 1 с Анже у дома в сряда.

35-годишният футболист взе участие в днешната тренировка със съотборниците си, малко повече от три седмици след като вдъхнови аржентинците към успех над Франция след дузпи в епичен финал на Мондиала в Катар. Той получи двуседмичната почивка след турнира, преди да се завърне в Париж и да получи шпалир на тренировъчното игрище на парижани миналата сряда.

Седемкратният носител на „Златната топка“, който отбеляза 12 гола в 19 мача този сезон за клуба преди Световното, не взе участие при победата над третодивизионния Шатору за Купата на Франция през уикенда.

Знам, че текат разговори и че клубът е разговарял с Лео, но не знам докъде са достигнали. Лео ми изглежда щастлив в Париж и смятам, че има силно желание от страна на клуба да бъде удължен договорът му“, сподели Галтие пред журналисти по отношение на евентуалния нов договор на Лео с клуба.

Той добави, че футболният съветник на ПСЖ Луиш Кампош, преговаря с представителите на Меси заедно с президента Насер Ал Хелайфи.

Килиан Мбапе, който наниза хеттрик за Франция във финала на Мондиала, може отново да получи почивка, след като пропусна успеха за Купата, взимайки си почивка в Ню Йорк заедно със съотборника си Ашраф Хакими.

Неймар продължава да лекува травма на глезена, която получи още на Световното с Бразилия, докато италианският полузащитник Марко Верати е в лазарета за тима, който допусна първа загуба за сезона в последния си мач за първенство срещу Ланс на 1 януари.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Интересно! Лео Меси никога не се е свързвал с Барселона, откакто е в ПСЖ?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички