Серхио Агуеро разкри допълнителни подробности около празненствата с Аржентина


Серхио Агуеро разкри допълнителни подробности около празненствата с Аржентина
Снимка: Getty Images

1219 0

Преди година Серхио Агуеро приключи с футбола, но не можа да не отиде на Световното първенство по футбол, за да подкрепи Аржентина. Бившият нападател изживя всеки един миг с "гаучосите" в Катар, а след триумфа бе неотлъчно с отбора, където и да се намираха те. 

Вече ви разказахме за момента, в който Лионел Меси е "нахокал" Агуеро за това, че консумира прекалено много алкохол, като за никой не е тайна, че за да се откаже от футбола му бе открит проблем със сърцето. 

Сега в платформата Twitch, бившия нападател на Манчестър Сити разказа още един "забавен" момент, въпреки че всеки, който има дете няма да бъде много впечатлен от случката: 

" Момчетата искаха да ме вземат с тях в Аржентина. Казаха ми да побързам, защото самолетът тръгва скоро. Отговорих: „Хайде, да вървим. Да си покажем паспортите". Щях да отида с националния отбор и тогава се сетих, че съм забравил сина си в апартамента и не мога да го оставя сам. Бях толкова развълнуван, че забравих за всичко, ха-ха", спомни си Агуеро.

Въпреки здравословните си проблеми, стана ясно, че нападателят отново ще поиграе футбол, а тук може да видите къде. (последвайте линка)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички