Лео Меси с Аржентина или с ПСЖ? Изпиталият и двете Йошко Гвардиол даде отговор


Лео Меси с Аржентина или с ПСЖ? Изпиталият и двете Йошко Гвардиол даде отговор
Снимка: Getty Images

2941 0

Една от най-големите надежди на РБ Лайпциг и хърватския футбол - Йошко Гвардиол, отличи значимата разлика в представянето на аржентинската суперзвезда Лео Меси с националния отбор и неговия ПСЖ.

Младият бранител "изгря" на Световното първенство в Катар със страхотните си изяви. Той обаче бързо беше приземен именно от Меси, който на полуфинала го неутрализира по страхотен начин, за да асистира за третото попадение в двубоя.

"По-трудно е да се защитаваш срещу него там, отколкото беше в мача ни срещу ПСЖ. Напълно различно е. Има напълно различно лице в клуба и в националния отбор", коментира Гвардиол пред "BILD", разкривайки причината за това.

"Защо ли? Мисля, че беше много мотивиран. Беше последният му шанс да спечели нещо. За мен той е най-добрият футболист, срещу когото съм играл до момента. Той е малък и единственото, което можеш да направиш, е или да го фаулираш, или да го спънеш", допълни още той.

20-годишният бранител среща Меси и ПСЖ по време на мач от групите на Шампионска лига през сезон 2020-21 г. Той влиза като смяна в двубоя, който неговият тим губи с 3:2. Тогава отново Меси се разписва на два пъти.

Ето кои рекорди на вечния си съперник Роналдо може Меси скоро да подобри

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички