"Пеп няма как да каже не"! Легенда на Манчестър Сити отвори вратата в клуба на Лео Меси


"Пеп няма как да каже не"! Легенда на Манчестър Сити отвори вратата в клуба на Лео Меси
Снимка: GettyImages

3142 0

Бившият треньор на Манчестър Сити - Свен-Йоран Ериксон, направи много любопитно изказване, свързано с евентуално преминаване на Лео Меси при "гражданите".

Специалистът сподели, че ще се радва легендарният аржентинец да се присъедини към английския гранд, като също разкри, че според него треньорът на тима Хосеп Гуардиола няма как да каже не на подобен вариант.

"Исках Аржентина да спечели Световното първенство единствено заради Меси. Заслужаваше го. Не знам какво ще се случи с него, но ако продължава да играе по същия начин, както на Мондиала, значи все още е един от най-добрите", коментира Ериксон пред "OLBG", след което намеси и възможността той да стане част от Висшата лига.

"Пеп Гуардиола познава Лионел Меси много добре, така че не мога да си представя да каже не на такъв трансфер. Ще бъде страхотно за него да играе във Висшата лига, особено с Ерлинг Холанд пред него. Аз обаче не го виждам това", допълни още той.

Меси изглежда все по-доволен от престоя си в ПСЖ. Последни информации разкриват, че той е договорил оставането си при парижани, след като договорът му изтича в края на сезона.

Ето какво каза пък босът на Барселона Жоан Лапорта за евентуално завръщане на Меси в клуба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички