От собственото лекарство: шампион с Аржентина получи от това, което Мартинес "раздаваше" (ВИДЕО)


От собственото лекарство: шампион с Аржентина получи от това, което Мартинес "раздаваше" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1761 0

Дерби между Манчестър Сити и Челси във ФА Къп така и не се заформи, след като "гражданите" постигнаха разгромна победа без напрежение срещу столичани - далеч по-безпроблемен успях в сравнение с мача отпреди няколко дни от Висшата лига.

Футболистите на Пеп Гуардиола вкараха четири попадения, без да допуснат нито едно. Вторият от головете дойде след точно изпълнена дузпа, която бе отсъдена заради игра с ръка на Кай Хаверц в собственото му наказателно поле.

В отсъствието на Ерлинг Холанд с дузпата се зае неговият заместник на върха на атаката - Хулиан Алварес. Напомняме, че младокът измести Лаутаро Мартинес на Световното първенство по футбол като първи избор за Аржентина и Лионел Скалони.

Около три седмици след мечтания успех Алварес видя отблизо срещу себе си фактор, който се оказа ключов за успеха на "гаучосите". А именно игрите на психическа основа от страна на вратаря Емилиано Мартнес.

Алварес се изправи срещу Кепа Арисабалага, който опита от номерата на аржентинския си колега и страж на Астън Вила. Меко казано обаче нещата за испанеца не се получиха по план, тъй като Алварес реализира по много категоричен начин.

Можете да видите видеа от "игрите" на Арисабалага, както и от безупречното изпълнение на Алварес - по-долу в материала. Рияд Марез отново вкара на Челси - този път по брилянтен начин от пряк свободен удар (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички