Корейски симпатяга открива шоуто на старта на Световното първенство в Катар


Корейски симпатяга открива шоуто на старта на Световното първенство в Катар
Снимка: Getty Images

3602 0

Вече ни делят по-малко от 24 часа преди старта на Световното първенство в Катар. По-рано днес (19 ноември) пък стана ясно и кой ще отговаря за шоуто, преди началото на откриващата среща на турнира между домакина Катар и Еквадор.

С тази задача ще бъде натоварен един от членовете на популярната К-Поп (корейски поп) група - "Jungkook" (Йънгкук), информира официалната Twitter страница на бойбандата.

25-годишният изпълнител е един от най-популярните членове на бандата и може да се похвали с над 47 милиона последователи в социалната мрежа Instagram. По непотвърдена информация дори е имало случаи, в които негови фенове са припадали, щом го видят на живо, което само по себе си говори какво е неговото присъствие в световния шоубизнес.

Йънгкук ще изпълни новото парче "Dreamers" ("Мечтатели" на български). Мнозина вярват, че това е голяма крачка в неговата музикална кариера и може би най-голямото му постижение в момента. Очакванията са, че на откриването на мондиала ще присъстват и други известни изпълнители.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Наръчник за Мондиал 22' - всичко, което трябва да знаете за Световното.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички