Изяснява се вероятността Бензема да играе срещу Австралия на Световното първенство, Дешан с нова тактика


Изяснява се вероятността Бензема да играе срещу Австралия на Световното първенство, Дешан с нова тактика
Снимка: Getty Images

1418 0

Броени часове остават до старта на 22-рото Световно първенство, а поради тази причина всички погледи са насочени към фаворитите и настоящия световен шампион - Франция. При "петлите" ситуацията не е особено проста, поради редица контузени, но те ще се опитат да варират спрямо случващото се.

Едно от доказателствата за подобна теза e решението на селекционера Дидие Дешан да пробва схема 4-3-3 в последните тренировки преди старта на надпреварата, който ще бъде даден с мач между Катар и Еквадор. 

Специалистът изпробва варианта Рабио, Чуамени и Гризман да си партнират в средата на терена, като за сравнение подредбата в последния официален мач на "петлите" с Дания за Лигата на нациите бе 3-4-1-2.

Тогава гостите от Франция загубиха с 0:2, а Гризман се намираше зад двамата централни напатели - Мбапе и Бензема, а Чуамени бе в средата на терена. Рабио не взе участие в срещата.

Междувременно именно Карим Бензема не изглежда напълно възстановен за първия двубой на Франция - срещу Австралия на 22-ри ноември, съобщава L'ÉQUIPE. Дания и Тунис са останалите два тима в групата на световните шампиони. 

Ето какво може да очаквате от тази група "D" на Мондиал 2022!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички