Тормозят олимпийската шампионка Линой Ашрам, след като качи 12 кг.


Тормозят олимпийската шампионка Линой Ашрам, след като качи 12 кг.
Снимка: Instagram

3980 0

Последната олимпийска шампионка в художествената гимнастика - Линой Ашрам, сподели как се чувства след отказването си от спорта. Израелката, която напусна гимнастиката по-рано тази година, е качила 12 кг. и се сблъсква с предразсъдъците на хората в това отношение доста често.

Ашрам, която вече работи като треньор, разказа, че е имала неприятна среща с фен една вечер, докато е играела тенис с приятел.

"Този човек стоеше там и ме гледаше. Гледаше и гледаше, а след това внезапно попита: "Ти не си ли онази шампионка по гимнастика? Не те познах. какво ти се случи? Защо изглеждаш така? Ти си огромна. Не изглеждаш красива така", разказа бившата гимнастичка.

"Попитах го какво иска, а той ми отговори: "Нищо, само да се оправиш, върни се към това, което беше". Просто си взех нещата и си тръгнах. Защо ще влизам в спор с такъв човек?", разказа Ашрам.

"Той може да си мисли каквото си иска, но защо ми говори така? Аз съм доста силен психически човек, така че мога да се справя, но има момичета, които много трудно биха понесли подобни забележки. Защо да се държиш така? Харесвам се такава, каквато съм. Какво те интересува теб?", продължи олимпийската златна медалистка.

Линой призна, че получава не малко негативни коментари за теглото си, като неведнъж е питана на улицата защо изглежда така и къде е старата Линой Ашрам. Израелката признава, че преди ѝ се е налагало да бяга 5 километра, след като си е позволила парче торта. Но не иска отново да бъде слаба, а да свали 2 килограма. А ето колко ценен е златният медал на Ашрам в Токио. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички