Каземиро от Манчестър Юнайтед зарадва себе си и половинката си с коли за половин милион


Каземиро от Манчестър Юнайтед зарадва себе си и половинката си с коли за половин милион
Снимка: GettyImages

3023 0

Звездата на Манчестър Юнайтед и бразилския национален отбор - Каземиро, е зарадвал както себе си, така и своята половинка с нови возила на обща стойност от 430 хиляди паунда, предава британският таблоид "The Sun".

Според изданието бразилецът си е взел Ролс-Ройс, модел "Wraith Black Badge" (2019) за сумата от 230 хиляди паунда. Изглежда обаче е искал да подари нещо и на своята приятелка - Ана Мариана, и се е спрял на Бентли "Bentyaga SUV" (2021).

Двете превозни средства са били доставени в имението на бразилеца в Чешайър в сряда (16 ноември). В момента Каземиро тренира с Бразилия преди Световното първенство, но според информация членове на семейството са били видени в имението, когато превозните средства са били доставени.

Седмичната заплата на полузащитника на Манчестър Юнайтед от 350 хиляди паунда определено е изиграла роля в това да направи подобни покупки възможни. Каземиро е третият най-добре платен играч на "Олд Трафорд" - само Кристиано Роналдо и Давид де Хеа печелят повече - съответно 480 000£ и 370 000£.

 

Освен Каземиро друг футболист на "Селесао" също се "почерпи" с ново возило.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички