И ПСЖ се включва в офанзивата за Джюд Белингам, парижани бленуват за халфа


И ПСЖ се включва в офанзивата за Джюд Белингам, парижани бленуват за халфа
Снимка: Getty Images

1050 0

Пари Сен Жармен ще се включи в надпреварата за полузащитника на Борусия Дортмунд – Джюд Белингам, потвърдиха медиите във Франция. 19-годишният халф блести ярко за Агнлия на Мондиал 2022, като вече има един гол и една асистенция в четири мача, в които е пълен доминант в средата на терена и помогна на „трите лъва“ да достигнат до четвъртфиналите.

Белингам се справя отлично и в Германия от началото на сезона, като има девет гола и 3 асистенции в 22 мача от всички надпревари. Договорът му с клуба от Вестфалия е до лятото на 2025-а година, но се очаква той да напусне „Сигнал Идуна Парк“ през лятото с многомилионен трансфер.

Дортмунд все още не е влязъл в преговори с колегите си от футболна Европа, като се смята, че тимът ще поиска поне 150 милиона евро за услугите на 19-годишният англичанин.

Ливърпул, Реал Мадрид и Манчестър Сити са считани за големите фаворити за подписа на Джюд, но според Le10Sport в ПСЖ е назрял сериозен интерес към играча след мачовете му в Катар.

Лично спортният директор на парижани – Луис Кампос, е уверен, че Белингам ще се впише отлично в отбора на Кристоф Галтие и се очаква ПСЖ да направи сериозна офанзива за него през лятото. Твърденията са, че в полпозишън за подписа му е Ливърпул, но Реал Мадрид също е пределно наясно със събитията около футболиста.

Смята се, че „червените“ от Англия трудно ще успеят да свалят цената, която ще е искана от Борусия и може би те няма да платят исканите пари на германския отбор. А какво смята национал на Англия за представянето на отбора в Катар, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички