Преди 1/4-финала на Мондиал 2022: англичани във виртуална "война" с Франция - без кроасани, багети и макарони


Преди 1/4-финала на Мондиал 2022: англичани във виртуална "война" с Франция - без кроасани, багети и макарони
Снимка: Getty Images

1387 0

След изиграването на поредните осминафинални сблъсъци на Световното първенство по футбол стана ясно, че ще имаме гладиаторски дуел на четвъртфиналите. Той ще противопостави два от големите фаворити за спечелването на трофея - Англия и Франция.

Запалянковците на "трите лъва" жадуват повече от всичко да видят любимия отбор като световен шампион. Покрай това се стартира доста любопитна "война" в социалните мрежи. Разбира се, всичко е с хумористична цел.

Всичко започна с публикация в социалната мрежа Twitter. В нея привърженик обявява война с Франция и призовава останалите да спрат да похапват багети, кроасани и най-вече още една храна.

"Добре, другари, война е. Без багети оттук натам, без кроасани и дори не си и помисляйте да поглеждате към френските макарони. Хайде, Англия" - написа той.

Включиха се и други, като сред най-забавните бяха: "Карам "Рено" и трябва някак да стигна до работа"; "Поханпнах паста в деня на финала на Европейското през миналата година. Все още се обвинявам за онази загуба" (бел. ред. от Италия във финала на Евро 2020); "Ужас, единственото, което ям в училище, са френски бисквитки. Другото е гадно".

Как Англия и Франция стигнаха четвъртфинала на Мондиал 2022 и какво да очакваме там - четете в SportLive.bg?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички