Челси и ПСЖ влизат в спор за обещаващ талант на Барселона


Челси и ПСЖ влизат в спор за обещаващ талант на Барселона
Снимка: Getty Images

1614 0

Европейските грандове Челси и ПСЖ имат намерение да се пробват и да привлекат 20-годишният талант на Барселона - Ансу Фати, информира авторитетния източник "El Nacional".

Според изданието представители на двата тима вече са се свързали с екипа на Фати и са му предложили доста "апетитни" договори, ако той вземе решение да смени клуба си. 

Испанецът е един от мнозината играчи от младото ядро на Барселона. Евентуално негово преместване в Англия или Франция ще се разгледа като сериозна загуба от феновете на "блаугранас". Наскоро се появи информация, че нападателят обаче е разочарован от игровото време, което Шави му дава.

Фати е стартирал само в три мача от Ла Лига и в два от Шампионската лига от началото на сезона. Има 15 включвания от резервната скамейка, което младото крило смята за много тревожен проблем.

Счита се, че ако на Фати продължава да не му се дава достатъчно игрово време, то неговият агент - Жорже Мендеш, ще вземе нещата в свои ръце и ще стартира преговори с отбори, които ще оценят таланта на футболиста подобаващо.

Междувременно Барселона пък се е насочил към ас на Манчестър Сити, с когото да подсили халфовата си линия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички