Босът на ПСЖ хвърли бомба! Катарците продават част от акциите на клуба


Босът на ПСЖ хвърли бомба! Катарците продават част от акциите на клуба
Снимка: Gulliver/GettyImages

1396 0

Президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи хвърли голяма бомба! Той обяви, че френският гранд обмисля продажбата на акции на клуба. Босът на парижани разкри, че са получени „различни оферти“.

Получихме оферта от над 4 млрд. евро, но няма да продаваме. Разбираме се, само процент от клуба, ще го обмислим“, заяви катарският бизнесмен за „talkSPORT“ в Доха по време на Световното първенство.

Ал-Хелайфи защити и работата си през последните 11 години в ПСЖ, откакто катарците поеха контрола над клуба от стадион „Парк де Пренс“. За този период парижани завоюваха осем шампионски титли на Франция, шест купи на страната. Веднъж ПСЖ стигна и до финала в Шампионската лига, но загуби от Байерн Мюнхен през 2020 година.

Това е добър бизнес. Поехме клуба на 70 млн. евро и днес стойността му е над 4 млрд. евро. Това е добър проект, не правим всичко правилно, разбира се, че не сме перфектни. Хората си мислят, че просто имаме пари и харчим пари, това не е вярно. От там, от където поехме клуба, мисля, че трябва да сме горди“, добави Ал-Хелаифи.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Осмият най-богат човек в света е кандидат да купи Ливърпул

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички