Английски национал след победата над Сенегал: Мисля, че трябва да почнат да се страхуват от нас


Английски национал след победата над Сенегал: Мисля, че трябва да почнат да се страхуват от нас
Снимка: Getty Images

1065 0

Англия се спечели място за 1/4-финалите на Световното първенство, след като избраниците на Гарет Саутгейт победиха Сенегал с 3:0. Въпреки убедителната победа, Деклан Райс смята, че „трите лъва“ не получават признанието, което заслужават.

Не мисля, че получаваме заслуженото признание за представянето си", заяви 23-годишният полузащитник на Уест Хям. „Ако погледнете други отбори, като Холандия и Аржентина, те печелят мачовете си с комфорт и ги наричат „майстори“.“

Деклан Райс сподели още, че негативните неща винаги излизат на преден план при Англия, което сякаш пречи съставът да получи похвали за представянето си.

Ако погледнете последните няколко мача, бяхме безупречни. Мисля, че трябва да започнат да се страхуват от нас, защото сме страхотен отбор“, категоричен е халфът. Англия вкара 12 гола в четири срещи в Катар - най-много на голям турнир, изравнявайки се с 12-те си гола на Световното първенство по футбол през 2018 година. „Трите лъва“ успяха и да запазят сухи мрежи в последните си три срещи.

Следващият мач на английските национали е срещу Франция, но Райс е категоричен, че няма от какво да се страхуват: „Никой няма да се страхува от никого. Те са страхотен отбор с много велики играчи, но и ние сме такива“.

Какво каза и капитанът на Англия Хари Кейн за победата над Сенегал - четете тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички