Гарет Бейл нарече "холивудски сценарий" класирането на Уелс за Световното първенство


Гарет Бейл нарече "холивудски сценарий" класирането на Уелс за Световното първенство
Снимка: Getty Images

1555 0

Гарет Бейл смята, че първото участие на Уелс на Световно първенство по футбол от 64 години е "холивудски сценарий". Капитанът на Драконите вече се завърна в Кардиф и се подготвя за Катар, след като вкара решаващ гол в съботния триумф на финала за Купата на МЛС на Лос Анджелис срещу Филаделфия Юниън след дузпи.

" Имаше много пропуснати възможности, при които можехме да се класираме, но никога не успяхме. Да играеш с приятелите си, както правя аз, израстването с тях в младежката система в Уелс беше забавно. Без значение какъв беше животът в нашите клубове, ние наистина се радваме да играем заедно.

Това е холивудски сценарий, на който не бихте повярвали. От мястото, където сме сега до момента, когато започнахме, ако някой ми беше предложил половината от това, щях да му отхапя ръката."

Бившата звезда на Реал Мадрид и Тотнъм ще води съотборниците си в Близкия изток, където ще играят също с Иран и Англия.

" Все още не изглежда реално, че отиваме. Когато стъпим на самолета, за да се качим за Катар, той ще потъне. Толкова е сюрреалистично. Мина толкова много време, откакто за последен път бяхме на световно първенство. Всеки мечтае да се класира в Уелс и най-накрая да го направя е невероятно постижение. Сега можем да очакваме с нетърпение да направим себе си, феновете и страната горди. Ще бъде страхотно.

Гарет Бейл изплаши цялата нация с контузията, която получи миналия уикенд, но успокои, че триумфа в САЩ му е помогнал да се справи и сега е напълно готов за Световната купа. А ето и какъв необичаен продукт пусна на пазара нападателят в чест на класирането на Уелс за Световните финали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички