Гарет Бейл пуска собствен бранд бира в чест на класирането на Уелс на Мондиал 2022


Гарет Бейл пуска собствен бранд бира в чест на класирането на Уелс на Мондиал 2022
Снимка: СПБ

1917 0

Уелската футболна легенда и настоящ играч на Лос Анджелис - Гарет Бейл представи два свои бранда бира – Bale Ale и Bale Lager, в чест на завръщането на Уелс на Световното първенство в Катар след 64 години чакане.

Така Бейл иска да отбележи подобаващо постижението на страната си и обеща, че приходите ще отидат в подкрепа на развитието на масовия футбол в родината му. Бейл имаше ключова роля в класирането на Уелс на Мондиал 2022. Той вкара хеттрик на Беларус, разписа се и на два пъти срещу Австрия през март. По този начин „драконите“ се пребориха за мястото си на световното първенство.

" Нямам търпение да пусна Bale Ale и Bale Lager в магазинчетата из цял Уелс. Стартирахме този проект преди години и е страхотно да видиш как се разраства. Искаме да помогнем на масовия спорт, в частност футбола на локално ниво. Ще инвестираме печалбите в игрища и терени", каза Бейл, цитиран от АП.

Алкохолните напитки ще се продават за 1.70 паунда. Все още не е ясно дали ще бъдат експортирани из Великобритания или ще са налични само в Уелс.

Вижте още: Бомба от Испания: Шакира се залюби с бивша звезда на Реал Мадрид

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички