Инсиние и Бейл се вихрят, докато Станислав Иванов почива (ВИДЕО)


Инсиние и Бейл се вихрят, докато Станислав Иванов почива (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1466 0

Италианската звезда Лоренцо Инсиние откри головата си сметка за новия си тим зад Океана - Торонто. Той вкара на Нешвил за успеха с 4:3 при визитата в поредния кръг на Мейджър Лийг Сокър.

Италианският национал беше точен в 77-мата минута, когато осигури успеха на съотборниците си с красив удар от границата на наказателното поле, завършил в противниковата врата.

В състава на Торонто има още двама италианци, които бяха привлечени това лято - Федерико Бернардески и Доменико Кришито. Първият реализира от дузпа в 54-атата минута.

Тимът остава на предпоследното 13-то място в Източната конференция с 26 точки, а на дъното с 22 е Ди Си Юнайтед, ръководен от Уейн Рууни.

В същото време Гарет Бейл оформи крайния резултат в срещата между Лос Анджелис и Реал Солт Лейк. Съотборниците на уелсецът победиха противника си с 4:1. Европеецът проби по десния фланг и се справи с двама от домакините, преди да прати кълбото във вратата. 

Междувременно българският нападател Станислав Иванов пропусна победата на Чикаго Файър с 3:2 срещу Шарлът. Бившият играч на Левски не попадна в групата заради контузия.

Вижте първото попадение на Бейл за новия си тим!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички