Гарет Бейл след първия си гол в МЛС: Започвам да се чувствам все по-добре


Гарет Бейл след първия си гол в МЛС: Започвам да се чувствам все по-добре
Снимка: Getty Images

1155 0

Още във второто си влизане в игра с екипа на Лос Анджелис ФК Гарет Бейл вдигна публиката на крака, отбелязвайки първото си попадение. След края на срещата бившата суперзвезда на Реал Мадрид сподели впечатленията си от двубоя и новото предизвикателство.

"Очевидно смятам, че най-важното нещо преди всичко е, че спечелихме мача. Всички видяхме, че през първото полувреме не бяхме особено добри, но треньорът проведе страхотен разговор с нас", разкри уелсецът.

"Хубаво е да влезеш и да отбележиш, за да помогнеш на отбора си да вземе трите точки. Преходът беше нормален и в рамките на очакваното. Ще отнеме малко време. Клубът върши невероятна работа, за да ме подобри без да ме напряга.

Започвам да се чувствам все по-добре и по-добре с всеки изминал ден на тренировки. Радвам се, че дадох своя принос тази вечер. 

Определено мисля, че ще отнеме известно време, за да свикна с новите съотборници, но мисля, че се разбираме много добре. Смятам, че добрите нападатели винаги работят заедно и знаят къде да застанат с или без топка", допълни още той.

Вижте видео от първия гол на Бейл в САЩ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички