Ди Марцио разясни кой клуб е готов да атакува сензацията Амрабат и къде се е устремил той


Ди Марцио разясни кой клуб е готов да атакува сензацията Амрабат и къде се е устремил той
Снимка: Getty Images

2181 0

Много фенове се вълнуват за бъдещето на една от звездите на Мароко в Катар - полузащитникът Софиан Амрабат. Известният журналист Джанлука Ди Марцио разясни какви са перспективите за трансфера на футболиста, който се състезава в Серия А, а именно във Фиорентина.

"Влиза ли Амрабат в списъка с цели на Антонио Конте? (Тотнъм). Да. Защото той притежава всички характеристики, необходими за игра под ръководството на Конте. Но към момента в отбора са много доволни от Бентанкур и той играе на същата позиция. Въпреки това, аз мисля, че агенцията на Амрабат - "Stellar", ще се опита да оформи сделка с Ливърпул", казва журналистът, цитиран от soccernews.nl.

"Това би било мечта на агенцията, а също и на самия играч. А Клоп иска да подпише нов централен полузащитник. Преговори е имало, но официални стъпки не са правени. Има още един отбор, който може да направи решителната крачка - Брайтън, въпреки че Фиорентина определено не иска да го продава", допълва Ди Марцио.

"Във всеки случай, ако цената му до Световното първенство по футбол е била 20 милиона евро, то сега тя е 40 милиона, дори 45. Ако такава сума бъде предложена, Фиорентина ще размисли за продажба", завършва италианецът. А ето как гледа самият Амрабат на интереса към него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички