Тен Хаг може да отговори на всички въпроси на Клоп за новата трансферна цел на Ливърпул


Тен Хаг може да отговори на всички въпроси на Клоп за новата трансферна цел на Ливърпул
Снимка: Снимки: Getty / Колаж: SportLive

1834 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг може да бъде изключително полезен на Юрген Клоп за най-новата трансферна цел на Ливърпул, пише Liverpool Echo. Мърсисайдци проявяват сериозен интерес към опорния халф на Мароко Софиан Амрабат, който прави истински фурор на Световното първенство по футбол.

Амрабат е сред най-добрите футболисти на Мондиала и вече е свързван с няколко европейски гранда, сред които и Атлетико Мадрид и Барселона. Той е играч на италианския Фиорентина, а в кариерата си e играл още за отборите на Утрехт, Фейенорд, Брюж, както и във Верона под наем.

Амрабат е роден в Нидерландия и излиза от школата на Утрехт, за да се присъедини към първия отбор през 2014-а. Отнема време обаче за полузащитника да пробие в състава, а неговият пробив настъпва през сезон 2016/17, когато начело на отбора е тъкмо Тен Хаг.

Тогавашният мениджър на Утрехт дава шанс на Амрабат и започва да го налага, виждайки неговия потенциал. Той познава отлично играта на полузащитника, който пет години по-късно вече привлича вниманието на най-големите отбори на Стария континент. Ако има треньор, към който Клоп трябва да се обърне за мнение за Амрабат, то това е Тен Хаг.

Повече информации за интереса на Ливърпул към Софиан Амрабат четете в линка!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички