Блестял за Мароко шокиран от интереса на европейски грандове към него


Блестял за Мароко шокиран от интереса на европейски грандове към него
Снимка: Getty Images

2165 0

Направилият фурор на Мондиал 2022 за Мароко – Софиан Амрабат, е шокиран от интереса на Атлетико Мадрид и Барселона към него. 26-годишният полузащитник беше константен в изявите си за „лъвовете на Атлас“ в Катар и помогна на страната си да стигне до исторически първи полуфинал за африкански отбор.

Амрабат не пропусна и минута за отбора си на турнира, като игра и при загубата с 0:2 от Франция в сряда вечер.

Именно представянето му в емирството „грабна окото“ на редица европейски грандове, а голям такъв има от Диего Симеоне и Атлетико. Играчът на Фиорентина пък неведнъж е признавал, че харесва стила, който Ел Чоло практикува.

„Горд съм, че съм спряган за отбори като Барселона и Атлетико, но съм играч на Фиорентина. Това е клуб, който много уважават. Имам много добър треньор в Италия, но харесвам стила на Чоло“, каза още той.

Ангажиментите на Амрабат с Мароко на Световното първенство не приключват след загубата от "петлите", като тимът му ще срещне Хърватия в спора за третото място идната събота.

Интерес към халфа има и от Англия, като на фронтовата линия за евентуална сделка са Ливърпул и Тотнъм Хотспър. ВСИЧКО ЗА МОНДИАЛ 2022 МОЖЕ ДА ЧЕТЕТЕ ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички