Дания-Тунис по ТВ: Къде да гледаме мача от Световното първенство по футбол?


Дания-Тунис по ТВ: Къде да гледаме мача от Световното първенство по футбол?
Снимка: Valetin Ogirenko - Pool/Getty Images

4497 0

Дания срещу Тунис ще е вторият двубой от третия ден на Световното първенство в Катар. Другите два отбора в група „D“ са действащият шампион Франция и Австралия.

Двата тима за първи път ще се изправят един срещу друг в официален мач. Единственият сблъсък между е тях е бил контрола. Тя се проведе през 2002 година, като „червеният динамит“ стигна до победата с 2:1.

Очаквано датчаните са в ролята на фаворит. Букмейкърите им дават сериозно предимство в срещата срещу „Картагенските орли“.

Дания се класира без проблеми за Мондиала в Катар. Те спечелиха безапелационно група „F“ на квалификациите в зона Европа. Това е шестото участие за скандинавците на най-големия футболен форум.

„Картагенските орли“ се докопаха до участие на шампионата, побеждавайки с общ резултат 1:0 Мали в решителния плейоф на квалификациите в Зона Африка. Тунис също ще участва за шести път на световно първенство.

КОЯ ТЕЛЕВИЗИЯ ЩЕ ИЗЛЪЧИ ДАНИЯ – ТУНИС

Двата тима ще дадат старта на битката в група „D“ на Световното. Двубоят ще може да проследите на Световно първенство по футбол НА ЖИВО в Sportlive.bg или да го гледате пряко в ефира на „Diema“ и  „Diema Sport 3“

Вижте тук и пълната програма за Световното първенство 2022!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички