Бруно Фернандеш даде обяснение за случката с Кристиано Роналдо


Бруно Фернандеш даде обяснение за случката с Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

2007 0

Няколко часа след като Кристиано Роналдо започна офанзива срещу Манчестър Юнайтед, в социалните мрежи плъзна видео, в което сънародника му и съотборник при "червените дяволи" - Бруно Фернандеш реагира "хладно" на поздрав от суперзвездата CR7 в съблекалнята на Португалия преди Световното първенство по футбол в Катар. 

Информацията бе опровергана и бе описана като "шега" от Жоао Марио, който обясни ситуацията, тъй като кадрите бяха публикувани без звук, а футболистът на Бенфика разкри точно за какво е ставало дума. 

Самият Бруно Фернандеш трябваше да отговаря по темата пред журналисти, като все пак се опита да увери, че всичко е наред и проблем в съблекалнята на Португалия няма. Въпреки това, полузащитникът реагира доста остро на въпросите на журналистите по темата, като ги "подкани" да си пуснат видеото със звук, за да се уверят, че всичко е било "шега".

" Не съм чел интервюто на Роналдо. Сега сме с националния отбор, за Манчестър Юнайтед ще мислим след финала на 18-и декември. Трябва да изгледате видеото със звук. Трябва да се казва истината и хората да го знаят. Нямам проблем с никого, върша си работата. Контролирам себе си и ще дам всичко най-добро.", завърши Фернандеш, който критикува времето на провеждане на Световното първенство

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички