Бруно Фернандеш: Времето на провеждане на Мондиал 2022 не е добро нито за играчите, нито за феновете


Бруно Фернандеш: Времето на провеждане на Мондиал 2022 не е добро нито за играчите, нито за феновете
Снимка: Getty Images

867 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед и на Португалия Бруно Фернандеш изрази недоволство от времето на провеждане на Световното първенство, което започва следващия уикенд в Катар. Форумът наложи шестседмична пауза във Висшата лига.

28-годишният играч заяви, че времето на турнира, който обикновено се провежда през юни и юли, но е изместен заради по-ниските температури през декември в Катар, е отблъскващо както за играчите, така и за феновете.

"Разбира се, че е странно. Не е точно времето, в което искаме да играем на Световно първенство. Мисля, че за всички, играчи и фенове това не е най-доброто време. Децата ще са на училище, хората ще работят и времето не е най-доброто за хората, които искат да гледат мачовете", заяви той пред "Sky Sports".

"Знаем обстановката около Мондиала, какво се случи през последните няколко седмици, последните няколко месеца, за хората, които загинаха при строежа на стадионите. Изобщо не сме доволни от това", допълни Фернандеш. А ето какво притесни Португалия дни преди старта на Мондиал 2022.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички