Серхио Агуеро скочи яростно на федерацията на Аржентина


Серхио Агуеро скочи яростно на федерацията на Аржентина
Снимка: Getty Images

1350 0

Серхио Агуеро участва в разговор с инфлуенсъра Йеро Фрейташ, споделяйки му колко трудно се е сдобил с правото да гледа Аржентина на Световното първенство в Катар. Това е изнервило страшно много някогашната звезда на Манчестър Сити и той разкритикува яростно родната футболна федерация.

„Все още не съм гледал отбора на Аржентина. Да видим какво ще се случи, всичко е малко странно. Предполага се, че трябва да имате акредитация, за да влезете... Звучи странно, че уреждането отнема три-четири дни. Ако не искат да бъда там, няма проблем, но ми го кажете в очите. Никога не съм обиждал никого, винаги съм се държал добре. Може би има хора отвътре, които не са харесали нещо, което съм казал. Дори не помня“, каза Агуеро в предаване на живо в YouTube.

„Попитах и ​​те ми казаха, че решението идва отгоре, но виждам, че други хора са били допуснати вътре. Бил съм с отбора на Аржентина преди и те уреждат акредитивите бързо.

Още не съм се видял с приятелите си. Чакам някой от федерацията да ми се обади, за да кажа нещо... Това е странна ситуация“, добави Агуеро. А всичко около Мондиала като резултати и голмайстори може да следите в тази НОВИНА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички