Лука Модрич разкри кога и защо ще сложи край на своята кариера като футболист


Лука Модрич разкри кога и защо ще сложи край на своята кариера като футболист
Снимка: Getty Images

3189 0

Лидерът на националния отбор на Хърватия - Лука Модрич, направи интересно съобщение преди старта на "ватрените" на Световното по футбол в Катар срещу Мароко.

Легендарният футболист на Реал Мадрид обяви на пресконференция, че е готов да сложи край на своята "цветуща" кариера. Модрич сподели, че ако трябва да се оттегли, за да може Хърватия да спечели световните финали тази година, то той ще го направи.

"Ако това е необходимо, за да спечелим, тогава ще кажа сбогом… Все още не съм взел решение за това, тук съм, за да помогна с каквото мога и това е единственото нещо, което мисля", каза Модрич пред медиите.

"Ще видим какво можем да направим, вярваме в шансовете си, но трябва да останем заедно, както в последните мачове. Трябва да играем мач за мач, тъй като ни очаква трудна група, но вярвам, че можем да постигнем положителни резултати", добави още хърватинът.

"Ватрените" започват своето приключение в Катар срещу Мароко днес (23 ноември). Срещата Хърватия - Мароко ще може да проследите НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички