4 мача, 7 топ прогнози: Кой ще се издъни на Световното днес (ВИДЕО)


4 мача, 7 топ прогнози: Кой ще се издъни на Световното днес (ВИДЕО)
Снимка: Sportlive.bg

3176 0

В днешната програма на Световното първенство 2022г. ще има куп интересни двубои, а след шокиращият резултат на Аржентина - Саудитска Арабия е напълно възможно и в днешния ден с 4 фаворита да видим нещо подобно. 

Прогнозите за Световното по футбол

След първия успешен ден на прогнозите в предаването "Точно попадение", вторият беше истински крах - 5 от 6 неуспешни. Екипът е в траур, но се надява да се върне на победния път. 

Програмата започва с енигмата Мароко и сребърния медалист Хърватия! 

Хърватия е единственият фаворит, който днес е оценен с коефициент над 2.00 в Sesame.bg. Мароко разполага с няколко топ футболисти, сред които Ашраф Хакими, Хаким Зиеш и други, но не би трябвало "шахматистите" да се провалят срещу отбор, който има само 1 победа в последните си 10 мача на световно първенство (чуйте анализ и прогноза във видеото под статията), където ще видите и топ коефициенти за Световното по футбол

Претендентът Испания срещу очарователната Коста Рика 

След резила през 2014 година, както и ранното отпадане от Русия през 2018, Испания е решена да сложи край на неволите си на шампионатите на планетата. Вярно е, че Испания е в тежка група, затова и категоричен успех срещу Коста Рика е абсолютно задължителен! Ще успее ли "ла роха" да стигне до успех, или добре познатият на феновете на испанския футбол Кейлор Навас ще спре "червената машина" - предстои да разберем (анализ във видеото). 

Германия сънува "азиатски кошмари" 

На Мондиал 2018 Бундестимът, тогава действащ световен шампион, отпадна още в групите, като последният кинжал в сърцето на Германия бе забоден от непретенциозната Южна Корея. Сега, 4 години по-късно, Япония ще се опита да постави европейската селекция на колене, но 4-кратният световен шампион е с нова визия, нови играчи и все по-жаден за успехи (как ще се развие двубоя - във видеото)! 

Ще крушира ли "бронзовата" Белгия рано-рано на Световното? 

Може би последният шанс на "златното" поколение на "червените дяволи" да се пребори за нещо повече на Мондиал. Канада, от своя страна, се завръща на световната сцена след над 30 години пауза - дали "кленовите листа" могат да спечелят, вижте във ВИДЕОТО под статията: 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички