Мания по Кристиано Роналдо: FIFA вкара новата му "запазена марка" - феновете луднаха (ВИДЕО)


Мания по Кристиано Роналдо: FIFA вкара новата му "запазена марка" - феновете луднаха (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

7773 0

За пореден път бе доказано, че Кристиано Роналдо е емблема за футбола и че действията му интригуват почти всеки футболен привърженик. Това бе потвърдено и след последното действие на популярната електронна игра FIFA.

През годините петкратният носител на "Златната топка" утвърди като марково своето "SIUU". С него Кристиано изразява радостта си при попадения. Това "зарази" не само привържениците, но и играчи, както и такива от други спортове, които започнаха да го използват.

По време на втория си престой в Манчестър Юнайтед обаче той отпразнува свой гол по начин, по който преди това не беше демонстрирал. А именно - скръствайки две ръце в зоната на гърдите си и заемайки доволна и релаксираща поза.

Именно този начин на отпразнуване е най-новият, който бе въведен във FIFA. Привържениците веднага "луднаха" по това и започнаха да го изпробват. Можете да видите чрез видеото по-долу в материала как изглежда това в играта.

Португалецът се е доказал като влиятелен човек и чрез социалните мрежи.  Припомнете си само изумителната бройка последователи, която Ирина Шейк загуби, разделяйки се с Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички