ВИДЕО: Когато Джокович се развихри на хита на Камелия "Луда по тебе"


ВИДЕО: Когато Джокович се развихри на хита на Камелия "Луда по тебе"
Снимка: колаж на SportLive

10243 0

Световният номер 1 в тениса Новак Джокович не изживява най-добрите си дни, след като сърбинът е заплашен от това да пропусне любимия си турнир от Големия шлем - Australian Open. Ноле е печелил надпреварата рекордните девет пъти, но сега властите в Австралия "спъват" участието на сърбина.

Само преди година Джокович и неговите съотборници в отбора на Сърбия спечелиха първото издание на турнира ATP Cup. Това бе изключителен успех за Сърбия, който получи отзвук в цял свят, а Джокович се превърна за пореден път в герой за родината си. 

След онзи мач Джокович привлече вниманието и на българските фенове, но по друг повод. Триумфът в ATP Cup донесе луда радост в съблекалнята на сръбския тим, в който "гърмеше" български поп фолк хит - песента на Камелия "Луда по тебе".

Джокович и останалите сръбски тенисисти "избухваха" на българската песен, като Ноле дори се обърна във видеото с думите: "Айде всички българи!". Може да си припомните любопитния момент в прикаченото видео.

Междувременно чичото на Джокович попита България: "Как един от най-здравите хора е опасен за света?" (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички