Доказано фалшив: Проверка разцепи теста - Новак Джокович и Сърбия мамят цял свят? (СНИМКИ)


Доказано фалшив: Проверка разцепи теста - Новак Джокович и Сърбия мамят цял свят? (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

6639 0

Сагата около Новак Джокович и опитите му да влезе в Австралия и да участва на първия за годината турнир от Големия шлем (Australian Open) няма край. А с навлизането в повече детайли се намират и все повече меко казано учудващи факти. Последният такъв е установен след внимателна проверка на SportLive.bg.

Както е известно, финалната позиция на световния номер 1 в тениса при мъжете, изразена от неговите адвокати пред съда в Австралия (и приета на първа инстанция), е, че той е дал положителна проба за коронавирус на 16 декември и вече е минал през COVID, и то съвсем наскоро, а по тази причина би следвало да бъде пуснат в страната без ваксина.

Още когато Ноле обяви, че го е преболедувал наскоро, се появиха много съмнения, тъй като той усилено криеше причината за медицинското си изключение, а освен това нямаше никакви спекулации около евентуален негов положителен тест през декември месец.

В крайна сметка уверението за положителния му тест бе качено в социалните мрежи. Така то стана налично за всекиго и е възможна елементарна проверка от всеки желаещ. Такава справка отвежда право в предполагаемата база данни на Института по обществено здраве д-р Милан Йованович.

От SportLive направихме проверка на теста на Новак Джокович, след като се появи в социалните мрежи. Необяснимо защо обаче, според информацията в Института, тестът е валиден, осъществил се е на точно споменатата дата 16 декември, но... е бил отрицателен.

Още по-озадачаващо в случая е, че едва 15-ина минути след последната от немалкия брой осъществени от нас проверки на теста на сърбина (всяка от които, показващи, че тестът е валиден, но е за отрицателна проба), изведнъж данните в Института по обществено здраве д-р Милан Йованович бяха променени.

Можете да видите на двете прикачени снимки по-долу в материала как първо излиза, че въпросният тест е бил отрицателен, а впоследствие излиза като положителен. Дали цялата Сърбия, която яростно подкрепя Джокович в този казус, е замесена (в това число и Института)? Дали някой не се е усетил, че всеки би забелязал противоречието и "отрицателния положителен тест", след което да е сигнализирал за бързо коригиране на грубата неточност?

Все въпроси, които спокойно можем да отнесем към теориите за конспирации, които често така и не получават своите отговори. За съжаление, единственият човек, който може да сложи точка на предположенията и теориите, е точно този, който не спира да поставя въпросителни... един след друг!

МОРАЛНИЯТ СЪД БЕЗ ИЗХОД, В КОЙТО СЕ ВКАРА НОВАК ДЖОКОВИЧ - ИЗМАМАТА НА ГОДИНАТА ИЛИ ЛУДОСТ С ДЕЦА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички