Новак Джокович победоносно качи снимка от сърцето на Australian Open и отправи послание


Новак Джокович победоносно качи снимка от сърцето на Australian Open и отправи послание
Снимка: Getty Images

2003 0

Световният номер 1 в тениса при мъжете Новак Джокович качи снимка от сърцето на комплекса, на който се състои Откритото първенство на Австралия (Australian Open) - Rod Laver Arena. Сърбинът отправи и послание, след като му бе позволено да тренира там след спечелената "битка" в съда.

Той благодари за това, че е анулирано решението за това да не бъде приета визата му, а освен това подчерта, че иска да остане в Австралия и да се бори на състезанието въпреки всичко, което се е случило.

"Доволен съм и съм благодарен, че съдията отмени решението за това да не бъде приета визата ми. Въпреки всичко, което се случи, искам да остана и да опитам да се боря на Australian Open. Оставам фокусиран върху това.

Прелетях дотук, за да играя на едно от най-важните събития, които имаме, пред невероятните фенове" - написа той и допълни като коментар: "За момента не мога да кажа повече от това, че благодаря. За това че бяхте с мен през всичко това и че ме окуражавахте да остана силен".

Колкото до теста му за коронавирус - проверка показа, че е фалшив и че Джокович и Сърбия мамят цял свят (СНИМКИ).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички