ВИДЕО: Братята Кличко с емоционални срещи с украинци в бомбоубежищата


ВИДЕО: Братята Кличко с емоционални срещи с украинци в бомбоубежищата
Снимка: Getty Images

3127 0

Братята Виталий и Владимир Кличко посетиха едно от бомбоубежищата в Киев, където се укриват стотици жители на украинския град. Двамата бивши боксови шампиони влязоха в метрото в Киев, за да видят съгражданите си, да проверят от какво имат нужда и да им дадат кураж.

Вече девети ден продължава войната в Украйна, която взе живота на хиляди, а бройката ще продължи да нараства. Виталий, който е кмет на Киев, прави всичко по силите си, за да предпази града от руската инвазия, а голяма помощ му оказва и по-малкият му брат Владимир.

ОТ ЧЕРНОБИЛ ДО ВОЙНАТА В УКРАЙНА: ЖИВОТЪТ НА БРАТЯТА КЛИЧКО

В социалните мрежи Владимир Кличко публикува видео от тяхната среща с жители на Киев, които прекарват последните дни в метрото, за да се укриват от руските бомбардировки. Двамата дадоха топли прегрътки и подкрепа на украинците и си направиха общи снимки, за да върнат усмивките по лицата им.

Сили на Виталий Кличко дава и неговата жена Наталия, която е до него вече четвърт век (повече за жената на Виталий вижте в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички