Наталия - майка на 3 деца и жената, която е опора в живота на Виталий Кличко


Наталия - майка на 3 деца и жената, която е опора в живота на Виталий Кличко
Снимка: Getty Images

12582 0

Наталия Егорова Кличко е добре позната като жената до боксовата легенда Виталий Кличко. Тя е родена на 26 февруари 1974 година и в момента е на 48 години, пише iWoman.bg.

Мнозина знаят професионалния път на съпруга ѝ - трикратен световен шампион в тежка категория и първият с докторска степен, която му печели прякора „Dr. Ironfist” (бел. Ред. Д-р Железен юмрук). След като се оттегли от бокса, Виталий стана кмет на Киев в Украйна и заема длъжността от 2014 година.

ОТ ЧЕРНОБИЛ ДО ВОЙНАТА В УКРАЙНА: ЖИВОТЪТ НА БРАТЯТА КЛИЧКО

Но коя е Наталия Кличко? Определено може да се каже, че тя е всестранно развита личност -певица, автор на песни, майка на 3 деца, а има и редица други професии зад гърба си. Омъжена е за Виталий повече от 20 години и по-точно от 1996 година.

Подобно на известния си съпруг, Наталия също е фен на спорта, макар и с различно поле на изява. Тя се е занимавала лека атлетика, но най-много успехи печели като тенисистка... СНИМКИ и повече подробности за жената на Виталий Кличко вижте ТУК! 

ГАЛЕРИЯ: ВИТАЛИЙ И ВЛАДИМИР КЛИЧКО - ОТ ЕПИЧНИ БИТКИ НА РИНГА ДО УЖАСА НА ВОЙНАТА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички