Тайсън Фюри за братята Кличко: Влизам във войната, ако Англия се включи! (ВИДЕО)


Тайсън Фюри за братята Кличко: Влизам във войната, ако Англия се включи! (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

26281 0

Британският боксьор Тайсън Фюри обяви готовност да воюва, ако се наложи да брани интересите на Англия или Америка. Думите на Фюри са по повод действията на двамата бивши украински боксьори - Виталий и Владимир Кличко, които са пряко замесени в отбранителните дейности срещу руската инвазия в Украйна.

Попитан какво мисли за действията на братята Кличко за родината си Украйна, Тайсън Фюри отговори: „Фантастично – щe съм първият, който ще се присъедини към войната, ако Англия се включи или Америка."

"Ще бъда първи на опашката – баща ми също, а и всички момчета. Всички бихме се записали да защитаваме страната си. Живея по две правила: обичай жена си и защитавай страната си, като се бориш за нея", заяви Тайсън Фюри на пресконференцията преди мача си срещу Дилиън Уайт, на която Уайт шокиращо не се появи (ВИДЕО).

Попитан дали действията на братята Кличко са променили мнението му за тях, Фюри заяви: "Не, не като цяло. Те правят това, което трябва." Заради пиперливия си език Тайсън Фюри наскоро си навлече гнева на Владимир Кличко след коментар за Олександър Усик (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички