Велико: Стоичков, Моуриньо, Клоп, Ван Дайк, Пеп - как се спира Меси? (ВИДЕО)


Велико: Стоичков, Моуриньо, Клоп, Ван Дайк, Пеп - как се спира Меси? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

19561 0

Шесткратният носител на "Златната топка" Лионел Меси не успя да блесне за новия си отбор ПСЖ при дебюта в Шампионска лига с екипа на парижани, но въпреки това образът му на един от най-великите футболисти за всички времена няма как да бъде развален.

В социалните мрежи видео с негово участие набира изключително голяма популярност в последните часове. На кадрите говорят треньори като Жозе Моуриньо, Диего Симеоне, Антонио Конте, Хосеп Гуардиола, Арсен Венгер, Алекс Фъргюсън, Юрген Клоп и Маурисио Почетино, както и футболисти, сред които Рио Фърдинанд, Тиаго Силва, Джо Харт, Върджил ван Дайк, Яя Туре, Диего Форлан, Джанлуиджи Буфон и други.

Любопитното е, че самото видео започва с цитат на легендата на българския футбол (и на Барселона) Христо Стоичков, който гласи следното: "Веднъж казаха, че могат да ме спрат само с пистолет, но днес имат нужда от картечница, за да спрат Меси".

На самите кадри се виждат остри влизания срещу аржентинеца, гениални негови отигравания, като на техен фон говорят изброените (и още) футболни личности и обясняват тактиките, които са опитвали, за да спрат Меси.

Всички те обаче се обединяват около едно мнение - че аржентинецът няма как да бъде спрян, освен ако не се стигне до грубо физическо единоборство и съответно контузия за него. Вижте цялото видео по-долу в материала.

Самият Меси бе много близо до първи гол за ПСЖ, но негово бижу завърши в гредата (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички