Със свое изказване за Ашраф Хакими Антонио Конте вби нов клин в отношенията между ПСЖ и Реал Мадрид


Със свое изказване за Ашраф Хакими Антонио Конте вби нов клин в отношенията между ПСЖ и Реал Мадрид
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

5039 0

През 2021 г. отношенията между ПСЖ и Реал Мадрид охладняха значително, след като първо капитанът на испанците реши да не остане на "Бернабеу" и да подпише договор с парижани, а след това французите отказаха да продадат Килиан Мбапе на Реал и предизвикаха раздразнение у феновете и ръководството на "белия балет".

Бившият треньор на Интер Антонио Конте пък "наля допълнително масло в огъня", след като даде интервю пред "Sky Sport Italia", в което говори за Ашраф Хакими - десният бек, който замени Милано с Париж през лятото...

Редно е да се отбележи, че 22-годишният мароканец е юноша на Реал Мадрид и до 2018 г. пребиваваше на "Сантяго Бернабеу"!

"Мечтата на Ашраф е да се завърне в Реал Мадрид и да бъде ключов играч там. Той е много работлив и сега е един от най-добрите в света на своята позиция", каза Конте, без да се съобразява каква реакция ще предизвикат думите му.

ПСЖ плати на Интер 60 милиона за правата на Хакими и лека-полека той се превръща в несменяем титуляр на "Парк де Пренс". През сезон 2021/22 той вече има 1 гол и 2 асистенции с фланелката на парижани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички