Трима боксьори са обвинени за побоя над журналиста Слави Ангелов


Трима боксьори са обвинени за побоя над журналиста Слави Ангелов
Снимка: Архив

5235 0

Бисер Митрев и братята-боксьори Николай и Георги Асенови са обвинени за побоя над журналиста Слави Ангелов, съобщи БНТ. От прокуратурата обявиха само инициалите на тримата. Любомир Делев и Павел Георгиев засега са разпитани само като свидетели и са освободени от ареста.

И тримата ще получат по три обвинения. Едното е за нанасяне на средна телесна повреда при побоя на Слави Ангелов. Другото е за притежание на големи количества кокаин и третото е за участие в престъпно сдружение.

Общо 8 са били задържани за 24 часа в рамките на днешния ден, но останалите петима засега са само свидетели. По част от тях има подозрения, че са били посредници в поръчката за побоя над Слави Ангелов.

В домовете и автомобилите им е открито значително количество кокаин, както и палки, боксове, белезници, чукове, бухалки и военни димки. Разследващите имат данни за посредниците и поръчителите, но все още не са събрани достатъчно доказателства, за да бъде повдигнато обвинение.

Вчера се появиха информации, че органите на МВР са задържали и ММА боеца Даниел Илиев. Впоследствие Илиев отрече да има общо с побоя над Слави Ангелов. От Националния клуб на привържениците на Левски излязоха с позиция, в която питат иронично "кому беше нужен този цирк". От МВР също подчертаха, че не бива да се хвърля клеймо върху даден футболен клуб или агитка (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички