Кикбоксьорът Даниел Илиев отрече да има общо с побоя над Слави Ангелов


Кикбоксьорът Даниел Илиев отрече да има общо с побоя над Слави Ангелов
Снимка: Фейсбук

6502 0

Кикбоксьорът и привърженик на Левски Даниел Илиев отрече да има общо с побоя над журналиста Слави Ангелов. Неговото име бе посочено от bTV като едно от лицата, задържани за нападението. 

Илиев публикува своя позиция във Фейсбук, в която отрича да е свързан с извършеното престъпление срещу Слави Илиев, но не уточнява дали е бил задържан от органите на МВР или не. Публикуваме позицията на Даниел Илиев без редакторска намеса:

Скъпи приятели, Името ми беше забъркано в грозен инцидент, свързан с побой над журналиста Слави Ангелов, към който нямам никакво отношение. Никога не съм твърдял, че съм светец, но не приемам да бъда сочен с пръст за неща, които не съм вършил, колкото и удобно да е това за някои. Да, в миналото живота ми не е бил лесен, но това не ме прави престъпник. Участвам в битки, но го правя само в залата. Вярвам, че извършителите на тази грозна постъпка скоро ше бъдат разкрити от полицията, а на журналиста желая бързо възстановяване. Аз имам само една посока - напред и само една цел - нови победи на ринга!

А кои са другите три лица, за които се твърди, че са задържани във връзка с побоя над Слави Ангелов - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички