Паулиньо от Левски може да се събере в един тим с Давиде Мариани


Паулиньо от Левски може да се събере в един тим с Давиде Мариани
Снимка: Getty Images/Guliver

1482 0

Крилото на Левски Паулиньо отново може да стане съотборник с швейцарския халф Давиде Мариани. Полузащитникът миналото лято премина в Шабаб ал Ахли, който вече работи по предстоящата селекция, а според местните медии, "ловът на поевтинели играчи заради пандемията от коронавирус е започнал". Паулиньо и Мариани имат един и същи мениджър, който ги доведе на "Герена", а сега може да ги събере отново в ОАЕ.

Бразилският флангови нападател на "сините" отдавна е следен от чуждестранни клубове. Той прави добра кампания. Паулиньо има 23 мача в елита, в които е вкарал 7 гола. Крилото пристигна в клуба през 2018 година по настояване на Делио Роси. Бразилецът дойде като свободен агент - бе прекратил отношенията си с украинския Заря (Луганск).

През лятото на "Герена" планират да продадат конвертируемите си чуждестранни играчи. Португалецът Нуно Рейш вече разкри, че идеята на ръководството е отборът да стане "изцяло български", като в състава да бъдат интегрирани доста млади играчи. Кой ще е заместникът на Хали Тиам вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички