Задържаха ултраси на Левски за побоя над Слави Ангелов


Задържаха ултраси на Левски за побоя над Слави Ангелов
Снимка: Официален сайт на Левски

5156 0

ММА бойците Павел Георгиев и Любо Делев, както и боксьорът Бисер Митрев са сред задържаните за побоя над журналиста Слави Ангелов, твърди "24 часа". И тримата са част от фенклуба на Левски "София-Запад".

Те са заподозрени и за други поръчкови побои като този на служителя на "синия" клуб Цветан Вълчев, който бе пребит на паркинга на "Герена" през лятото на 2019-а. Още тогава шефът на НКП на Левски Степан Хиндлиян категорично отрече фенска връзка за побоя над Вълчев.

Освен Георгиев, Делев и Митрев органите на реда разпитват още няколко техни приближени заради зверския побой над Слави Ангелов. Все още не е ясно кои са поръчители на престъплението.

Футболното хулиганство у нас продължава да вирее по стадионите и извън тях. След расисткия скандал по време на мача България - Англия през октомври м.г., през тази година на няколко пъти бе съобщено за вандалски прояви от фенове. 14-годишно момче бе съблечено в столичен автобус, а след това друг фен на ЦСКА се оплака от жесток побой в социалните мрежи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички