Левски не се отказва от български футболист - 2-ро поредно лято с офанзива за него


Левски не се отказва от български футболист - 2-ро поредно лято с офанзива за него
Снимка: БГНЕС

1332 0

Вторият във временното класиране на българската Първа лига - Левски, продължава да има сериозен интерес към родния играч на 7-ия Берое, който се бори за попадане в първата шестица - левият краен защитник Александър Василев, съобщава "Тема спорт".

24-годишният бранител бе цел на Петър Хубчев още през миналото лято, но до трансфер така и не се стигна, защото преговорите се проточваха, а "сините" бързаха със селекцията. В момента само Иван Горанов е вариантът отляво в отбраната на Левски, като с привличането на Деян Лозев (който е десен бек), при нужда капитанът Живко Миланов също може да застане отляво.

В Берое имат достатъчно варианти на тази позиция, като там могат да играят стигналият до националния отбор Крум Стоянов, както и Ахмед Туба. Александър Василев пасва перфектно на плановете на Левски за почти изцяло български състав през следващия сезон и през лятото ще бъде направено всичко възможно, за да премине на "Герена". Междувременно, задържаха ултраси на Левски за побоя над Слави Ангелов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички